Watercross

Watercross

Watercross on suljetulla vesialueella moottorikelkalla veden päällä ajettava kiihdytys tai cross. Sitä ajetaan veden päällä joella, järvissä ja lammilla tai vastaavilla, johon kuuluu watercrossissa veden päälle rakennetut hyppyrit. Kiihdytykseen ja watercrossiin ei ole pituuden ja leveyden määrämittoja.

Sodankylän Moottorikerholla on harjoittelu paikka Kelukoskenpadon läheisyydessä, tarkemmin: 4-tieltä käännytään kelukoskentielle ja padon jälkeen heti vasemmalle ulkusiantielle. Soratietä ajetaan n 3km ja käännytään vasemmalle, jossa puomi vastassa.

Harjoittelu alueen käyttö on jäsenille ilmainen ja portin avaimen saa Alatalon nesteeltä kuittausta vastaan, Avain tulee palauttaa samanapäivänä ennen klo 21 takaisin. Radalla harjoittelu EI Jäsen, on perittävä päivämaksu 20 €/pvä. Maksu suoritetaan seuran tilille etukäteen, ennen radalle menoa. Tilinumero: FI48 5641 2540 029451 saaja Sodankylän Moottorikerho. Viestikenttään seuraavat tiedot: ”watercross harjoitus” ja ajajan nimi. Harjoittelu alue tulee pitää siistinä, joten siivottava jälkensä. Harjoittelu aika on klo:11-20 jonka jälkeen kelkkaa EI SAA käynnistää tai kuivattaa alueella. Ajamaan ei saa mennä yksin, eli vähintään yksi henkilö oltava esim. rannalla. Vedessä ajo tapahtuu omalla vastuulla.

Jos tulee kysyttävää niin voi soittaa kerhon puhelimeen o4o0-679 642 tai Aleksille o4o-7438094 Turvallista ajoa 😀

WATERCROSS 2023 TULOKSET TÄÄLLÄ