Offroad

 

Offroad

Offroad jaosto touhuaa metsässä ja trial radalla.

Harrastuksemme on moottoriurheilua mutta rauhallista sellaista, Offroad on maastossa liikkumista moottoriajoneuvolla. Riveissämme on vähän kaiken karvaista sakkia perheineen. Kaikki liikumme hyvässä hengessä ja retkeilemme luonnon helmassa.

Mukaan toimintaa pääsee kun ottaa yhteyttä jaoston vetäjään tai vetää hihasta jotakin meistä jotka ajamme näillä massasta erottuvilla isorenkaisilla maastureilla.

Historiaa!

Sodankylän moottorikerhoon on maastoautoiliat kuulunut jo -90 luvun alkupuolelta ja kerhon jäsenet ovat kilpailleet aikoinaan jopa EM kisoissakin. Vuosia on kulunut ja toiminta on ollut jokseenkin hiljaista kunnes 2013 porukka jälleen kokoontui vanhalle ajoradalle. Siellä päätettiin alkaa herättelemään henkiin tätä kauan hiljaiseloa viettänyttä harrastusta. Ensimmäinen virallinen ajoalue tuli Offroad trial rata muodossa ja sen rakennus käynnistettiin 2016 Keväällä. Maasto reittejä on yritetty touhuta sieltä sun täältä kunnes Metsähallitukselta saatiin tieto että tällaisia reittejä olisi mahdollista saada. Reittejä suunniteltiin yötä myöten ja kartoja piirreltiin. Poromiehiltä vielä kyseltiin suuntia ja seutuja missä ei oltaisi häiriöksi. Lopulta homma alkoi tuottaa tulosta ja 10.6.2016 Saatiin virallinen lupa kouraan ja meillä oli ensimmäiset reitit ajossa.

1.7.2017 Saimme tälle ajokaudelle uudet luvat voimaan

Maastoajoreitit ja -rata ovat kerhon jäsenten käytettävissä. Reitille ilmoittutumiseen vaaditaan salasana, jonka jäsenmaksun maksaneet voivat pyytää jaoston vetäjältä. Mikäli ilmenee jotain kysyttävää niin yhteystiedot löytyvät alta.

Ilmoittaudu reitille tästä

Jaoston vetäjä Tapani Kemppainen 0440-214227