Jäärata

Jäärata

Sodankylän Moottorikerholla on jääradan harjoittelu paikka Kelukoskenpadon läheisyydessä, tarkemmin: 4-tieltä käännytään kelukoskentielle ja padon jälkeen heti vasemmalle ulkusiantielle. Soratietä ajetaan n 3km ja käännytään vasemmalle, jossa puomi vastassa.

Harjoittelu alueen käyttö on jäsenille ilmainen ja portin avaimen saa Seon kassalta kuittausta vastaan, Avain tulee palauttaa samana päivänä ennen klo 21 takaisin. Jääradalla on postilaatikko jossa on ajoharjoitus päiväkirja, merkitkää ylös kaikki paikalla olevat jäsenet, myöskin varikolla olijat.

Radalla harjoittelusta henkilöiden, jotka eivät ole jäseniä on maksettava päivämaksu 20 €/pvä. Maksu suoritetaan seuran tilille etukäteen, ennen radalle menoa. Tilinumero: FI48 5641 2540 029451 saaja Sodankylän Moottorikerho. Viestikenttään seuraavat tiedot: ”jäärata harjoitus” ja ajajan nimi. Lähetä tekstiviesti jääradan vastaavalle (046-5977028) ennen ajoharjoitus radalle menoa.

Harjoittelu alue tulee pitää siistinä, joten siivottava jälkensä. Varikko alueella on oltava auton/moottoripyörän alla öljyn imeytysmatto. Harjoittelu aika on klo:10-20 jonka jälkeen alueella ei saa ajaa. Ajamaan ei saa mennä yksin, eli vähintään yksi henkilö oltava esim. varikolla. Jääradalla ajo tapahtuu omalla vastuulla.

Jos tulee kysyttävää niin lisätietoja saa jäärata-vastaavalta: 046-5977028 Seppo